Waar wij voor staan.

Handmatige & Individuele Controle

Al onze producten zijn handwerk. Daarom wordt alles individueel gecontroleerd. Dat is ouderwets, maar deze kwaliteitscontrole zorgt ervoor dat u altijd een goed product ontvangt. We werken met Pipelife©-buis vanwege de materiaaleigenschappen.

 

Snelle Levering Uit Voorraad

Wij leveren uit voorraad en dus snel.

Filterbuizen worden op bestelling gemaakt i.v.m. gewenste specificaties. Hiervoor hebben we 2 zelf ontworpen machines waarmee we flexibel kunnen werken: We hebben korte levertijden en spoedbestellingen zijn in overleg mogelijk.

Eerlijke Prijzen

Wij concurreren niet op prijs. We hanteren al 37 jaar eerlijke prijzen die niet 400% gebakken lucht bevatten. We leveren ook niet onder de kostprijs.

U hoeft niet voor elke bestelling te bellen en ontvangt niet iedere keer een andere prijs. Vergelijk onze prijzen gerust met die van de andere twee partijen. Voor grote afnames / projecten kunt u contact opnemen voor een prijs op maat.

De Eindgebruiker Bepaalt

Alle hulpstukken zijn specifiek gemaakt naar de eisen van bronneerders. Niemand wil wakker liggen van een bron die instort of hulpstukken die slecht passen en losschieten… Iedereen wil graag snel doorwerken tijdens een boring. Daarom doen wij liever iets langer over het maken van een product zodat de eindafnemer geen nieuwe bron hoeft te boren vanwege een ‘ruime sok’.

We hebben eigen mallen en speciale ‘pennen’ gemaakt. Daarmee leveren we precisiewerk: een exacte passing en langere moffen met een groter lijmvlak. De hulpstukken zijn ook leverbaar in crème

 

Garanties

  • Alles is 100% handgemaakt en individueel gecontroleerd.
  • Elk product verlaat het terrein in goede staat.
  • We leveren hulpstukken met de beste passing die mogelijk is.
  • We hanteren eerlijke prijzen zodat u altijd weet waar u aan toe bent.
  • We leveren alle kant-en-klaar producten uit voorraad!
  • We hanteren een korte levertijd voor filterbuis.
  • Belangrijkste: We doen wat we beloven!